Update vanuit Heemstede

Tijd voor een update uit Heemstede. Als ik aan deze week denk, denk ik vooral aan afgelopen vrijdag. Tijdens onze wekelijkse fysio afspraak zette Pippa totaal onverwacht haar eerste stapjes los! Hoe bijzonder en mooi dat de tocht die Tom voor haar door weer en wind aan het maken is, gestart is met haar eerste stapjes! De rest van de week heb ik ook een adrenaline rush geleefd, want wat zijn we trots op onze kleine bikkel!

Ik krijg veel appjes of ik het wel red alleen met de kindjes naast mijn baan. Eigenlijk doe ik het niet alleen. Tom zijn ouders vangen de kindjes op zodat ik gewoon kan blijven werken, en om heel eerlijk te zeggen.. het voelt stiekem als vakantie als ik na een lange werkdag lekker kan mee-eten. Omdat ik niet het typetje ben die maar 4 uurtjes slaap nodig heeft, slaapt Pip een paar nachtjes bij hen (Pip wordt namelijk gemiddeld drie keer per nacht wakker). Dit is erg fijn, anders hadden we inmiddels een hele chagrijnige Miek gehad. De afspraak is dat Sam dan bij mij mag slapen. Sam vindt dit volgens mij heerlijk en zei vanochtend zelfs: “Mama, je ligt op mijn plek”  (ofwel, ik lag op de kant waar Tom normaal ligt).

Afgelopen weekend waren Esther (Stichting Kind Beter) en Fenn er – super gezellig en heerlijk verwend met een uitgebreide lunch die ze hadden meegenomen. Het voelt alsof we elkaar al jaren kennen terwijl het de eerste keer was dat ze naar Heemstede kwamen. De kindjes hebben heerlijk samen gespeeld, echt zo leuk!  

Maar, we beginnen Tom steeds meer te missen en kijken er heel erg naar uit om het as vrijdag te zien! We gaan hem dan opzoeken en hebben een leuke huisje gehuurd. Even geen videobellen maar echt bijkletsen en knuffelen! Tot snel. Liefs vanuit Heemstede