26-08 Volg ons avontuur vanaf 28 september 2020

Het ticket naar Biarritz was in the pocket, totdat precies 24 uur later Spanje op oranje werd gezet. Mijn trip naar Spanje en dus mijn Camino del Norte loop kan dus niet doorgaan.

Maar gelukkig hadden we een plan B. Ik ga vanaf 28 september het Pieterpad lopen. Een 500 km lange route dwars door Nederland. Ik zal mijn tocht starten in Pieterburen, boven Groningen, om vervolgens te eindigen, 27 dagen later, in Maastricht.

Uiteraard vind ik het erg jammer dat mijn tocht naar Spanje niet doorgaat, maar ik ben ontzettend gemotiveerd en verheugd om over een maand het Pieterpad te gaan bewandelen. Het doel blijft hetzelfde! Wij willen geld op halen voor stichting Kind Beter, zodat er een onderzoek gestart kan worden naar FoxP1.

Wij hopen dus van harte dat jullie hier een steentje aan bij willen dragen, zodat wij uiteindelijk ons doel van € 25.000 gaan bereiken. Vergeet dus niet te doneren.

28 september is het zover en ik ga jullie uiteraard op de hoogte houden van mijn Pieterpad loop. Volg alle ontwikkelingen via Facebook en Instagram.

PIeterpad route