03-10 Etappe 6, Schoonloo – Sleen (22km)

Ochoch vandaag was een pittige dag zeg.. Maar daarover later meer. Vanochtend vertrokken na een goede nachtrust en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Deze etappe was er eentje in de uitgestrekte bossen en genieten van het geluid van fluitende vogels en grazende schapen. Het was deze dag trouwens wat drukker dan ik de afgelopen dagen gewend was, waardoor je vaker dezelfde mensen op een dag tegenkomt.

Maar goed, ik begon mijn verslag met te benoemen dat het een pittige dag was. Vandaag had ik fysiek en mentaal het wat lastiger dan de afgelopen dagen. Ik had zware benen en last van mij onderrug. Daarnaast begin ik de kids wel heel erg te missen. Het idee dat dit pas dag 6 is en ik nog 20 dagen verder moet, kwam even binnen. Gelukkig zie ik ze tussendoor wel een keertje. En ja, velen zullen zich nu afvragen; en je vrouw dan? Ja die mis ik natuurlijk ook :-).

De tocht zelf is fysiek goed te doen, maar gezien ik alleen loop ben ik veel aan het nadenken. Gedachtes komen en gaan en sommige gedachtes blijven wat langer hangen of deze nou positief of negatief zijn. Maar uiteindelijk neemt de belangrijkste gedachte de overhand; ik weet waarvoor ik het allemaal doe en dat is geld op te halen voor het onderzoek naar FoxP1. Deze gedachte sterkt mij dan ook enorm tijdens deze loop. Ik zal de komende tijd goede en wat minder goede dagen hebben, maar ik geniet er wel volop van. Morgen 19 km naar Coevorden waar ik op een te gekke locatie mag overnachten.

Morgen meer daarover. Alvast welterusten!

FoxP1