16-10 Etappe 19, Gennep – Vierlingsbeek (19km)

Vandaag een kort reisverslag. Puur omdat het niet echt een noemenswaardige etappe was. Hoogtepunt was het bos en de heidevelden in het Nationaal Park de Maasduinen. In dit gebied is een dertig meter hoge rivierduin waar je een super mooi uitzicht hebt over het gebied. Ik vervolgde mijn etappe richting Afferden om daar de veerpont over de Maas te pakken richting mijn eindpunt Vierlingsbeek.

Jammer genoeg zijn door de corona maatregelen mijn momentjes wachten ook wat saaier en voor mijn gevoel langer geworden. Waar ik voorheen nog even op het terras of binnen een biertje of wijntje kon drinken om te wachten voordat ik ergens mocht inchecken, kan ik nu alleen maar wat rustiger aan lopen en timen dat ik niet te vroeg op locatie ben. Uiteraard kan ik wel mijn momentjes onderweg pakken op een bankje in het bos, maar die keren dat ik even onder de mensen kon zijn, die zijn er nu niet meer.

Maar ik geniet nog steeds erg van het lopen en de mooie natuur die Nederland te bieden heeft. De komende week loop ik door Limburg en daar kan ik mij erg op verheugen. Vanavond en morgen krijg ik weer gezellig bezoek van Marieke en Pascale en aanstaande dinsdag loopt mijn vader een dagje mee. Nog een weekje genieten en presteren 😉

Tot morgen weer!

FoxP1