21-10 Een klein dankwoord en Etappe 24, Peij – Sittard (17km)

Vanochtend begon ik nog nietsvermoedend aan mijn tocht naar Sittard. Beginnend met vooral regen en veel wind. Maar na een kleine 5 kilometer lopen, kreeg ik een pop-up berichtje op mijn telefoon met de tekst; “Gefeliciteerd, jouw geefactie Walking in her Shoes heeft het streefbedrag van € 25.000 behaald!”. Ik kon het niet geloven.. We hebben het gewoon gehaald!! Wat gaf mij dat een ontzettend lekker gevoel. Ik had het gevoel alsof ik een Oscar had gewonnen en laat ik dan ook maar mijn dankwoord op een Oscar waardige manier uitspreken.

Allereerst natuurlijk mijn allerliefste vrouw, Annemiek! Zonder jou had ik deze challenge nooit kunnen aangaan. Jij gaf mij de kans om dit te doen. Zo trots op jou hoe jij alles in je eentje thuis hebt geregeld met de kids. Ik kan niet niet wachten om jullie vrijdag weer te zien! Ten tweede; mijn ouders! Ook zonder jullie hadden wij deze crowdfunding nooit kunnen opzetten. Super bedankt voor alle hulp met het opvangen van de kinderen en alles wat jullie voor Annemiek en mij hebben gedaan om het ons allemaal net even wat makkelijker te maken. Kind Beter; bedankt voor alle steun die wij nodig hadden voor deze actie. Het regelen van overnachtingen, het promoten van onze actie, het laten bedrukken van t-shirts en de mentale steun!! Marieke en Pascale; bedankt voor de gezellige dagen en de welkome afleiding tijdens mijn af en toe eenzame tocht ;-). Mijn vrienden wil ik bedanken voor de velen belletjes en appjes tijdens mijn tocht. Het Haarlems Dagblad voor de alle publiciteit die jullie aan onze crowdfunding hebben besteed en als allerlaatste wil ik iedereen bedanken die natuurlijk een donatie heeft gedaan!!

Oke, dit was wel echt een Oscar speech, maar wel iets wat ik moest doen. Ik had het Pieterpad tenslotte ook nooit kunnen lopen zonder bovengenoemde. En ja dan nog iets over de etappe van vandaag, drie woorden: modder, modder en modder! Morgen alweer dag 25 naar Strabeek, waar ik zal overnachten in Valkenburg. Vanavond ga ik het een klein beetje vieren, bier en Ajax kijken 🙂

Proost op jullie!

FoxP1